please wait, site is loading

Woodrun V

Woodrun V

woodrunV_06

Project: Condominium Exterior Architectural Remodel

 

Positioned slope side across from the Snowmass Mall, the Woodrun V Condominiums was a multi phase project that was broken down into two separate projects, an arrival center/ pool house and complete renovation of ten condominium buildings.  The existing pool and hot tub were each partially reused to make way for the new larger heated pool deck and refinished pool and hot tub.  A new mechanical room was added to house the five state of the art high efficiency boilers and pool equipment.
The exterior architectural renovations of the complex included the removal of the existing siding, the installation of new windows, stone veneer, stucco and copper siding as well as all new decking and railings.  The existing lighting was revamped and brought up to date as well.